مواد لازم دستور کاسه بوریتو
بهترین قسمت یک کاسه بوریتو این است که می توانید آن را دقیقاً همانطور که دوست دارید درست کنید. بنابراین، به جای اینکه این دستور کاسه بوریتو را به عنوان مجموعه ای از دستورالعمل های دقیق در نظر بگیرید، آن را یک الگو در نظر بگیرید. کاسه خود را با یک (یا چند مورد! شما انتخاب می کنید!) از هر یک از این دسته ها پر کنید:
یک دانه: برنج انتخاب واضحی است و هم برنج قهوه ای و هم برنج سفید عالی هستند. برنج گل کلم یا برنج کلم بروکلی به آن طعمی سبزی می بخشد. دوست ندارید از برنج استفاده کنید؟ کینوا اینجا هم خوشمزه میشه!
یک پروتئین: می توانید از هر دو گروه پروتئین های حیوانی و گیاهی بسته به نوع رژیم غذاییتان استفاده کنید.
لوبیا: لوبیا سیاه و چیتی هر دو فوق العاده هستند.
سبزیجات: می توانید سبزیجات مورد علاقه تان را با فلفل و پیاز با سیر، زیره و پودر چیلی بپزید. از مواد ثابت مانند گوجه فرنگی گیلاسی، کاهوی رومی خرد شده و ذرت استفاده کنید.
سالسا: پیکو د گالو، گوجه فرنگی سالسا ورده، سالسا گوجه فرنگی تازه و سالسا ذرت همگی خوشمزه هستند. برای میانبر، از سالسای مورد علاقه خود در فروشگاه استفاده کنید!
گواکاموله: دسته بندی خاص خود را دارد. آووکادو ورقه شده نیز خوب است.
موارد اختیاری: کاسه خود را با گشنیز، پیاز قرمز ترشی، ترشی هالاپنیو، خامه ترش یا خامه ترش گیاهی و/یا کمی پنیر فتا یا چدار خرد شده تزئین کنید. شما همچنین می توانید از آب لیموی تازه بهره ببرید.
دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیاده کنید:
3 فنجان برنج سفید یا قهوه ای پخته شده یا کینوا پخته شده
2 فنجان لوبیا سیاه پخته شده، یا لوبیا چیتی
1 واحد پروتئین
1 واحد سبزیجات تازه مانند کاهو رومی، گوجه فرنگی گیلاس و ذرت
پیکو د گالو، یا سالسا توماتیلو، سالسا خانگی یا سالسا ذرت
گواکاموله
نمک دریا و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
قاچ های آهک، برای سرو
تاپینگ های اختیاری
ترشی پیاز قرمز
خامه ترش یا خامه ترش وگان
پنیر کوتیجا، فتا یا پنیر چدار خرد شده
برگ گشنیز تازه
منبع: loveandlemons.com